De Fibromyalgie mysterie is opgelost at Last! Gelieve te delen van deze informatie met iedereen die je kent!

Image result for The Fibromyalgia Mystery is Solved at Last! Please Share This Information With Everyone You Know!

Een recent onderzoek dat probeerde de oorzaak van de pijn bij fibromyalgie patiënten merken heeft ontdekt dat het niet afkomstig is van de hersenen. Dit is een enorme ontdekking die het einde van het mysterie fibromyalgie markeert. Deze aandoening treft miljoenen mensen en wordt meestal behandeld met pijnstillers. Artsen beschouwen het als een psychische stoornis, maar nu wetenschappers hebben ontdekt dat de pijn afkomstig is van een ongewone plaats - de bloedvaten in de hand.


De ontdekking kan leiden tot nieuwe behandelingen en een mogelijke toekomstige genezing, dat is goed nieuws voor meer dan 5 000 000 Amerikanen. Om het mysterie op te lossen, de wetenschappers gericht op de huid van de hand van een patiënt die een tekort aan sensorische zenuwvezels, wat resulteerde in verlaagde pijn reactie had. De wetenschappers waren verrast om een ​​groot aantal zenuwvezels te vinden in de naam arteriolen-venule (AV) verwijzingen in de huid monster. Tot die tijd, de wetenschappelijke gemeenschap gedacht dat deze vezels regelen de bloedstroom en had geen rol in de pijn, maar hebben nu gevonden een directe link tussen zenuwen en fibromyalgie pijn. De ontdekking is baanbrekend, en kunnen vragen te beantwoorden waarom veel mensen die lijden aan fibromyalgie verslag pijn in de handen en waarom koud lijkt te zijn hun symptomen verergeren.

Volgens Dr. Frank L. Rice, een neurowetenschapper, wetenschap eerder al dat deze zenuwuiteinden werden betrokken bij de regulatie van de bloedstroom. Echter, het onderzoek bleek dat zij ook kunnen bijdragen aan het bewuste tastzin. "Dit slecht beheerde bloedstroom kan de bron van ongemak en spierpijn en een gevoel van vermoeidheid, waarschijnlijk door een ophoping van melkzuur en lage niveaus van ontsteking bij patiënten met fibromyalgie. Dit kan op zijn beurt bijdragen aan hyperactiviteit in de hersenen, "zegt Dr Rice.

De huidige behandeling voor fibromyalgie heeft niet gebracht opluchting voor elke patiënt. De gemeenschappelijke therapieën zijn narcotische pijnstiller, anti-epileptica en antidepressiva en eenvoudige tips zoals slapen meer en regelmatig te oefenen. Maar nu dat de oorzaak van de aandoening is ontdekt, patiënten kunnen zich verheugen op een mogelijke remedie. 



"Als er iets is dat niet past in hun begrip, sommige artsen onderschatten hun patiënten en hen vertellen dat ze zijn gek. Het voorschrijven van SSRI's tegen fibromyalgie is niet het antwoord - het niets meer dan een lobotomie of hysterectomie was, "zegt een van de in het onderzoek betrokken wetenschapper.

De studie is veelbelovend en biedt een betere toekomst voor de ongelukkige patiënten die lijden aan fibromyalgie.

De Fibromyalgie mysterie is opgelost at Last! Gelieve te delen van deze informatie met iedereen die je kent! De Fibromyalgie mysterie is opgelost at Last! Gelieve te delen van deze informatie met iedereen die je kent! Reviewed by Admin on 03:09 Rating: 5

No comments