Drink Thyme Tea Every Morning om te helpen met fibromyalgie, Hashimoto, reumatoïde artritis, Lupus, en Multiple Sclerose. - Living Traditioneel

Drink Thyme Tea Every Morning to Help Cure Fibromyalgia, Hashimoto's, Rheumatoid Arthritis, Lupus, and Multiple Sclerosis.

Anya V

Drink Thyme Tea Every Morning naar Help Cure Fibromyalgie, Hashimoto, reumatoïde artritis, Lupus, en Multiple Sclerose.

Wist u dat door de eeuwen heen tijm is gebruikt voor vele kwalen, van griep tot epileptische aanvallen? Het werd vaak gemengd met gelijke delen van lavendel en gestrooid op de vloeren van de kerken in de Middeleeuwen om ongewenste geuren te elimineren. Lang voor de ontdekking van de moderne geneeskunde, gemalen tijm werd geplaatst op bandages om wondgenezing te bevorderen en af ​​te weren infectie.



De vluchtige essentiële oliën in thyme worden geladen met anti-reuma, antiparasitaire, antiseptische, antivirale en anti-schimmel eigenschappen.

Indien genomen op regelmatige basis kan aanzienlijk bijdragen aan de virale lading in het lichaam waardoor het zeer nuttig bij de behandeling van chronisch vermoeidheidssyndroom, fibromyalgie, Hashimoto's thyroïditis, reumatoïde artritis, Lupus, duizeligheid, tinnitus en Multiple Sclerose doet verminderen.


Tijm zit vol met vitaminen en mineralen. Het is rijk aan kalium, ijzer en calcium, die allemaal bijdragen tot regulering van de bloeddruk, goede vorming van rode bloedcellen en distributie van antioxidanten in het lichaam. Het is rijk aan rijk aan vitamine B-complex, vitamine A, C en foliumzuur. Tijm bevat een verscheidenheid aan belangrijke bioflavonoids en vluchtige oliën, waaronder thymol. Thymol is een essentiële olie die zeer krachtige antioxiderende eigenschappen.


Tijm heeft kanker preventieve eigenschappen; bevattende terpenen zoals rosmarinic en ursolic zuren. (Regelmatige consumptie tijm is aangetoond dat de hoeveelheid DHA (docosahexaeenzuur, een omega-3 vetzuur) in de hersenen, nieren en hart celmembranen verhogen).

essentiële oliën tijm hebben slijmoplossend en bronchiale antispasmodic eigenschappen behandelen ...

  •     acute en chronische bronchitis
  •     pijnlijke kelen
  •     hoest
  •     keelontsteking
  •     astma
  •     behandelt ontsteking van de mond
  •     keelinfecties
  •     voorkomen gingivitis


Drink Thyme Tea Every Morning naar Help Cure Fibromyalgie, Hashimoto, reumatoïde artritis, Lupus, en Multiple Sclerose.



Hoe maak je Thyme Tea

ingrediënten:

  •     Tijm (gedroogd of een handvol verse)
  •     Een overdekte container voor het brouwen en uitpersen
  •     Mok


Hoe te Thyme Tea, instructies te maken.

1) Doe wat kruiden in uw bereidingsreservoir - ongeveer 1 theelepel gedroogde kruiden per kopje water. Voor verse kruiden, verbruiken meer.

2) Giet water dat is net buiten de kook.

3) Dek af en trekken gedurende ongeveer 5 minuten.

4) stam en serveer.

Referenties:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK92774/

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0168160510001868

http://www.medicalnewstoday.com/articles/266016.php

http://www.offthegridnews.com/alternative-health/medicinal-uses-of-thyme/
Drink Thyme Tea Every Morning om te helpen met fibromyalgie, Hashimoto, reumatoïde artritis, Lupus, en Multiple Sclerose. - Living Traditioneel Drink Thyme Tea Every Morning om te helpen met fibromyalgie, Hashimoto, reumatoïde artritis, Lupus, en Multiple Sclerose. - Living Traditioneel Reviewed by Admin on 03:39 Rating: 5

No comments