De verschillende stadia van fibromyalgie (6E is schokkend ...!)

De verschillende stadia van fibromyalgie (6E is schokkend ...!)


Fase 1
Je begon het ervaren van pijn en vermoeidheid meer dan voorheen, u niet zeker weet wat er gaande is, maar je pijn en je bent moe. U kunt een taak te houden, kun je het maken door middel van de dag, maar je weet dat er iets niet klopt ... dus het is iets wat je gaat om te beginnen met het onderzoeken.

Fase 2
Je bent in pijn veel, soms het nemen van een anti-inflammatoire geneesmiddelen of wat heb je. Je hoeft niet veel hulp te krijgen, en u het feit dat dit is iets wat je gaat te hebben voor een tijdje hebben aanvaard. voel je je een veel pijn en bijna elke dag ben je uitgeput, maar voor het grootste deel je door blijven gaan en een baan te houden, kan nog steeds naar evenementen, tijd doorbrengen met je vrienden en geliefden, en hebben een aantal goede tijd hier en er.

Fase 3
Je bent in constante pijn, je voortdurend moe, vraag je je af of je ooit in staat zijn om weer normaal te functioneren zal zijn. U overweegt niet werken, omdat je niet meer de energie die je ooit gehad hebt, kom je thuis van het werk en alles wat je kunt doen is rust. Je moet uitnodigingen af ​​te slaan, heb je geen energie meer en je moet rusten gewoon om terug te gaan morgen. In deze fase begin je meer alleen voelen, en meer en meer mensen beginnen te denken dat je te veel zeuren. Deze fase kan een lange tijd, misschien wel jaren duren.

Fase 4
Je bent in niet aflatende pijn de hele tijd, goede dagen zijn er maar weinig tussen. Je belt aan het werk ziek zijn meer dan u zelfs in. Je bent in bed een goed deel van de dag. Als je wel een goede dag kunt profiteren van het, en doe zoveel als je kunt, alle dingen die je nog hebt in de afgelopen weken je halen uit je dag, wetend dat je morgen zal moeten betalen voor het. Uw fakkels dagen duren. Tegen die tijd je vrienden plannen maken zonder dat u, die ze al kennen uw excuses en zijn bijna zeker dat je niet in staat zijn om mee te doen. Je familie begint te denken dat je gebruik maakt van fibromyalgie als een excuus om dingen niet te doen, omdat stadia 1-3 je was in staat om veel van wat je kan het gewoon niet nu doen. Ze denken dat u gebruik maakt van uw ziekte als een excuus, voel je je alleen, geïsoleerd, bezorgd, emotioneel, verdrietig. Dit stadium kan jaren duren.

Fase 5
U heeft reeds laten gaan of je baan stoppen, je vragen te stellen over blijvende invaliditeit en hoe lang het duurt om het te krijgen. Je hebt horror verhalen gehoord over mensen wordt geweigerd en het proces dat jaren. U moeite om rond te komen. Misschien heb een persoon die zorg draagt ​​voor u. U besteedt veel van uw dag in bed, hoewel u nog steeds profiteren van die ene goede dag een keer in een tijdje. Je bent zeer, zeer pijnlijke, je huilt veel, je voelt je als een gevangene in je eigen lichaam. Tegen die tijd heb je al uitgelegd aan je vrienden dat het nog steeds goed voelt om te worden uitgenodigd, zelfs als je niet gaan. U hebt geconstateerd dat de enige mensen die kunnen betrekking hebben op u zich in een vergelijkbare situatie. U wilt uw vrienden en familie kon begrijpen.


Fase 6 (De laatste fase)
Je kan wel of niet nog steeds te wachten op arbeidsongeschiktheidspensioen. Je kunt niet een baan te houden. Fibromyalgie is nu uw levensstijl, de meeste van je vrienden zijn leven met fibromyalgie zichzelf, alles wat je doet neemt al uw kostbare energie, eenvoudige dagelijkse taken die je nam voor lief in eerdere fasen, naar de wc gaat, het wassen van je haar, een douche nemen, krijgen gekleed, koppelverkoop je schoenen, neem alles wat je kunt geven. U krijgt geïrriteerd door je haar of kleding aanraken van je huid, je hebt geen energie of de wens over "je gezicht" te zetten alvorens uit te gaan, geen energie om een ​​nette thuis te houden. Met alle medicijnen die u bent op nu of hebt geprobeerd, je te maken met bijwerkingen en constante pijn.


Je bent een mens en nog steeds genieten van een aantal dingen, zoals tv kijken. Je probeert om bij te blijven op elk nieuws over fibromyalgie, in de hoop dat ze dichter bij het vinden van een remedie. De meeste van uw oude vrienden niet meer rond, ze hebben dingen te doen. Je moet veel rusten. Het is gemakkelijk overweldigd in dit stadium te voelen, omdat de dingen zich opstapelen om je heen: rekeningen, wasserij, gerechten. Je doet een beetje elke dag, je jezelf te duwen, zodat je niet het gevoel dat de dag werd verspild in bed, schuldig dat je niet meer trek je eigen gewicht in het huis je voelt. Uw kinderen, echtgenoot of familie te doen dingen voor je meer dan ooit. Ze proberen om het te doen in een leuke manier, maar je nog steeds het gevoel als een last, je kan me niet herinneren iets, kan geen namen of data te roepen en u uw gedachtengang midden in een zin te verliezen. Meer informatie over fibromyalgie weet dat je in deze fase dan uw eigen arts en eigenlijk lachen wanneer het proberen van een nieuw medicijn. Je bent zonder hoop, dezelfde oefening als voorheen, dezelfde resultaten, helpt niet veel.
De verschillende stadia van fibromyalgie (6E is schokkend ...!) De verschillende stadia van fibromyalgie (6E is schokkend ...!) Reviewed by Admin on 22:30 Rating: 5

No comments