Hoe kan ik afvallen met fibromyalgie?




Mensen met fibromyalgie strijd met gewicht krijgen, vooral omdat de symptomen zelf voorkomt dat de patiënten uit de beweging en het houden van een actieve levensstijl. Artsen en deskundigen suggereren dat verliezen van overgewicht belangrijk is omdat het helpen kan om de verlichting van de symptomen van fibromyalgie. Hier is hoe u kunt werpen sommige pond met fibromyalgie:

Slaap genoeg
Fibromyalgie is vaak gekoppeld aan slecht slapen, maar het is nog onbekend of langdurig Slaapgebrek draagt bij aan de wanorde of vice versa. Gebrek aan slaap verstoort het evenwicht van hormonen reguleren onze eetlust, vaak leidt tot gewichtstoename. Daarom is het belangrijk om de regelmatigheid van de slaap en indien nodig medicatie hulp inroepen.

Ga voor hormoon tests
Onbalans in hormonen leidt tot toename van gewicht. Fibromyalgie patiënten worden vaak aangetroffen te lijden aan hormonale onevenwichtigheid die stemming, eetlust en slaap treft - alle drie kan bijdragen tot gewichtstoename wanneer verstoord. Gaan voor bloedonderzoek en andere vormen van test, kunt u controleren uw hormonen en daardoor exemplaren van gewichtstoename te vermijden.



Verbruiken meer eiwitten
Koolhydraatarme diëten worden beschouwd als beste voor mensen die lijden aan chronische aandoeningen zoals fibromyalgie. Een koolhydraatarme voeding betekent ook dat u moet consumeren meer eiwit. Dit is gunstig voor mensen met fibromyalgie, omdat eiwitten in weefselherstel, gebouw spieren en de werking van hormonen en enzymen in het lichaam nodig zijn. Ga voor een verscheidenheid van eiwitten zoals vis, kip, mager rood vlees, peulvruchten, tofu en vet vrij yoghurt.

Limiet suiker inname
Suiker niet in grote hoeveelheden moet worden genomen en dit is nog belangrijker voor mensen die lijden aan fibromyalgie. Fibromyalgie patiënten zijn meer geneigd aan het hebben van suiker verlangen als gevolg van de constante gebrek aan energie, en ook wegens gebrek aan chroom en magnesium in het lichaam. In feite, veroorzaken bepaalde geneesmiddelen bijwerkingen ook die op zijn beurt leiden tot het krijgen in gewicht.


Verhogen van verse groenten en fruit inname 
Consuming hogere hoeveelheden groenten en fruit is geen geheim voor gewichtsverlies. Met fibromyalgie, deze tip gewicht verlies nog belangrijker geworden omdat fruit en groenten zijn rijk aan mineralen en vitaminen essentieel om goede lichaamsfuncties, met inbegrip van genezing en herstel van lichaamsweefsels. Fruit en groenten zijn ook hoog in vezel die houdt je volledige langer en voorkomt dat u snacking op junk food tussen de maaltijden.

Reuglar beweging is belangrijk
Met chronische pijn en vermoeidheid wordt zelfs de eenvoudigste routine zoals wandelen een uitdagende taak, onnodig te zeggen uit te oefenen. Maar een inactieve levensstijl fibromyalgie symptomen erger kan maken en hierdoor ook gewichtstoename. U hoeft niet te genieten van intensieve training sessies. Omvat een mix van lage effectoefeningen zoals stevig wandelen, aerobics, yoga, taichi, zwemmen, water aerobics enz samen met lichte gewicht tillen te versterken van je spieren. De consistente activiteit zal helpen ter voorkoming en vermindering van verdere pijn.
Hoe kan ik afvallen met fibromyalgie? Hoe kan ik afvallen met fibromyalgie? Reviewed by Admin on 23:08 Rating: 5

No comments